NEWS ROOM 


Condmag in "Anuarul de Business al Romaniei 2010 - Cei mai mari jucatori din economie"

In luna iunie a anului curent, Ziarul Financiar a lansat cea de-a V-a editie a  "Anuarului de business al Romaniei 2010 - Cei mai mari jucatori din economie".  Anuarul face o ampla “radiografie” a celor mai importante industrii din Romania fiind considerat cel mai bun instrument de informare pentru companii sau investitori pentru ca il ajuta sa cunoasca piata/pietele, segmentul pe care actioneaza, partenerii, sa identifice corect oportunitatile din mediul de afaceri. Este practic oglinda economiei romanesti intr-o singura carte.

In aceasta noua editie, Anuarul analizeaza cei mai importanti 10 jucatori din peste 80 de domenii si prezinta adevaratii jucatori de pe piata, "motoarele" economiei. Regasim astfel Condmag S.A. pe locul 5 la categoria “Piata echipamentelor si serviciilor pentru industria de petrol si gaze in 2010”.

Aceste recunoasteri nu reprezinta altceva decat un impuls in a ne pozitiona cat mai sus pe viitor si in a asigura o baza solida pentru dezvoltarea, in continuare, a unei companii valoroase.

 Inscriere newsletter

Adresa e-mail:


Vezi galeria