NEWS ROOM 


Eficientizarea business-ului Condmag prin atragerea de fonduri europene

Compania Condmag S.A., membra a grupului Dafora, urmareste in continuu identificarea de alte oportunitati in vederea eficientizarii business-ului.
In acest sens, a demarat procesul de elaborare a aplicatiei de accesare a fondurilor europene "Cresterea competitivitatii in domeniul constructiei conductelor magistrale a Condmag S.A. prin extinderea capacitatii de productie" pentru care a incheiat un contract de consultanta cu PricewaterhouseCoopers Romania.
Proiectul in valoare de aproximativ 10 milioane de euro urmeaza a fi depus spre aprobare in cursul acestei luni si se va derula pe o perioada de doi ani.
Prin aplicarea programului de accesare a fondurilor din Comunitatea Europeana, conjugate cu fondurile proprii rezultate in principal din profitul obtinut din activitatea de productie, compania urmareste aplicarea unei tehnologii performante si anume montaj conducta in fir continuu in locul tehnologiei actuale de montaj pe tronsoane.
Ca urmare a implementarii acestei tehnologii se va obtine o eficienta deosebita prin cresterea performantei si a capacitatii de productie cu peste 30%.
In scopul de a raspunde necesitatii de aliniere la standardele internationale in domeniul constructiilor de conducte magistrale, se creeaza atat oportunitati de extindere a activitatii pe piata externa cat si de participare la licitatii de mare anvergura, gen gazoductul Nabucco.
 Inscriere newsletter

Adresa e-mail:


Vezi galeria