Home

    ULTIMELE NOUTATI


Compania exista inca din anul 1902 iar pana in 1989 a fost parte a Societatii Nationale de Gaz Romgaz. In prezent, Dafora, lider pe piata de foraj din Romania, executa serviciii de foraj onshore pentru petrol, gaze naturale si ape geotermale, lucrari de probe productie si workover, transport si intretinere a instalatilor de foraj.

Beneficiind de o experienta vasta in exploatarea de petrol si gaze, Dafora este singura companie care contracteaza lucrari de foraj pentru companiile internationale implicate in acest sector. Indelungata activitate in acest domeniu, garantia executarii servicilor de inalta calitate alaturi de implicarea si calificarea oamenilor Dafora au dus la promovoarea serviciilor si pe pietele de foraj internationale prin contracte derulate in Tanzania, Uganda, Sudan, Mozambic, Bulgaria, Franta si Ucraina.

Dafora este membra a I.A.D.C. (International Association of Drilling Contractors), a A.C.F.R (Asociatia Contractorilor de Foraj din Romania) si de asemenea a Asociatiei Camerei de Comert si Industrie Romano - Irakiana (CCIRI).Inscriere newsletter

Adresa e-mail:


Vezi galeria