Conducere executiva

       

        Claudiu MUREȘAN - Director general

 

     Claudiu M. Muresan a absolvit Academia de Stiinte Economice Bucuresti, specializarea Finante-Banci si programul MBA organizat de ASE Bucuresti in colaborare cu CNAM Paris. Dupa o experienta de aproape 9 ani, ca si economist, a ocupat pozitia de Director Economic in cadrul RO-Holland Trans pentru ca, mai apoi, sa conduca Sucursala Sibiu a ABN Amro Bank SA timp de 6 ani. Incepand cu anul 2008, a ocupat pozitii de conducere cheie fiind administrator la Automecanica S.A. Medias si Dafora S.A., dobandind astfel o bogata experienta in management-ul strategic.

 

      Alexandru VÂRLAN - Director General Adjunct

 

     Alexandru Vârlan este dublu licențiat al Universității Petrol și Gaze Ploiești în Contabilitate și informatică de gestiune și în Drept Administrativ, are o diplomă de master în management economic și administrativ în cadrul aceleiași universități și a urmat cursuri postuniversitare de diplomație și afaceri internaționale la Universitatea Transilvania și în cadrul Colegiului Național de Comerț și Diplomație Externă.
     Alexandru are o experiență de peste 15 ani în poziții de conducere în cadrul mai multor companii multinaționale de prestigiu gen S.C. TIMKEN ROMÂNIA S.A., FRESHTEX ROMANIA S.R.L. si Bilfinger Baugesellschaft m.b.H. WIEN. Ultima funcție deținută înainte de venirea în CONDMAG a fost de Director Executiv – Direcția Management Corporativ în cadrul CONPET S.A. Ploiești.
     Din Oct 2014  s-a alăturat echipei de conducere CONDMAG S.A. în poziția de Director General Adjunct.

     Bianca COBANU - Director Financiar

  
     Adrian COSTESCU - Director Operațional  


 

 

 Inscriere newsletter

Adresa e-mail:


Vezi galeria